KrIsChUn Admin
Брой мнения : 160 Registration date : 19.03.2008
| Заглавие: Идеи Съб Мар 22, 2008 11:18 am | |
| Еми тук в тази тема , ще давате вашите предложения за конкурси! | |
|
tedinka Admin
Брой мнения : 285 Registration date : 18.03.2008
| Заглавие: Re: Идеи Съб Апр 26, 2008 12:38 pm | |
| Ние двете с Елито измислихме един конкурс за клипчета,ще го пуснем след като свърши конкурсчето за авчета.Елито ще е жури.В всеки кръг ще трябва да се прави по един клип на дадена тема,лесно е!И ще качвате клиповете в вибокс7.Ние ви препоръчваме програмата Movie Maker за правенето на клипчета(слагате снимки,ефети и т.н) | |
|
_SlAdKoTyY_bOnBoN4i_ Активен
Брой мнения : 54 Registration date : 29.03.2008
| Заглавие: Re: Идеи Чет Май 01, 2008 2:45 pm | |
| Ами аз предлагам да има графичен конкурс във който да се правят най-различни неща като банери, сигнатури, аватари, блендове... Например във първи кръг да трябва да се направят сигнатур и аватар с дадена снимка, във втори кръг пък някакви банери и т.н. Какво мислите? | |
|
tedinka Admin
| Заглавие: Re: Идеи Чет Май 01, 2008 2:49 pm | |
| Ами идеята е хубава,но в момента може би ще я осъществим след края на аватарс и симс конкурса! | |
|
тFойтА ФанТаЗия Активен
Брой мнения : 49 Registration date : 15.04.2008
| Заглавие: Re: Идеи Пон Май 12, 2008 9:21 pm | |
| Ми моята може да е странна,но може да се разправя например има трима участници и сега конкурса е за най-голяма реклама на форума,тоест всеки записал се -жури ще го избира.3-мата хора който ще участват,ще трябва да направят реклама на форума ,какво значи това,значи,че колкото повече потребители се регнат.Как ще разберете кой е победител - всеки регнат ще има стая,тоест там ще казва благодарение на кой потребител се е регнал.Наградите могат да се разберат по-късно и вие,админките печелите от този конкурс реклама и повече потребители! Ха,извинявам се за грешките лудия ми брат е до мен и не мога да пиша хубаво ! Редактирано от fergie_mimito | |
|
tedinka Admin
| |
тFойтА ФанТаЗия Активен
Брой мнения : 49 Registration date : 15.04.2008
| |